Om DUOLAC

DUOLAC – både til hverdag og når du har brug for lidt ekstra
I en moderne verden med en presset hverdag og nye kostvaner, er der et stort pres på vores tarmsystem. Derfor kan der være brug for et tilskud af mælkesyrebakterier – enten som kosttilskud i hverdagen eller som et ekstra boost i de perioder, hvor du har brug for lidt ekstra. 

DUOLAC serien indeholder ti unikke mælkesyrebakterieprodukter, som alle er baseret på banebrydende teknologi og lang tids forskning inden for mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakteriestammerne udvælges med omhu, og produkterne er udviklet til at passe til alle livets faser – både i hverdagen og når der i perioder er brug for lidt ekstra.

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af dit tarmsystem
Umiddelbart kan bakterier lyde som noget, som ikke er særlig rart eller godt for os. Men mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som blandt andet findes i syrnede mælkeprodukter. Mælkesyrebakterier er en naturlig del af dit mave-/tarmsystem, hvor de blandt andet indgår i omsætningen af næringsstoffer. Med DUOLAC får du en serie af produkter med mælkesyrebakterier, der dækker hele familiens behov.

Mælkesyrebakterier, der ofte samles under betegnelsen probiotika, er levende mikroorganismer, der lever i tarmene. Ved at omdanne kulhydrater til mælkesyre, kan bakterierne udføre to vigtige funktioner, der sikrer en sund tarmflora: Stimulere bevægelse i tarmene og beskytte mod uhensigtsmæssige bakterier. Du kan blive klogere på dette ved at læse mere om mælkesyrebakterier og DUOLAC herunder.

Når du vælger et dagligt tilskud fra DUOLAC har vi sørget for at beskytte mælkesyrebakterier på optimal vis, for at maksimere antallet af levende DUOLAC mælkesyrebakterier, som ankommer i tarmsystemet. Vores patenterede dobbelt coating teknologi sikrer at mælkesyrebakterierne bedst muligt kan støtte dit tarmsystem. Mælkesyrebakterier, der indtages som kosttilskud, bliver eksponeret for en række påvirkninger på deres vej gennem dit system. Det er derfor vigtigt, at de bliver beskyttet, inden du indtager dem, så de når levende frem til dit tarmsystem. Her kommer vores unikke DUOLAC dobbelt coating ind i billedet:   1. lag: Inderst er vores mælkesyrebakterier beskyttet af en pH-udløst matrix af proteiner og peptider. Trods mødet med galdesyren i maven slipper det inderste lag først sit tag præcist i ileum og kolon, når pH-værdien når 7. De potente mælkesyrebakterier slippes fri fremme ved målet, hvor de nu kan formere sig og kolonisere. 2. lag: Andet lag bestående af en polysakkarid-matrix sikrer mælkesyrebakterierne en længere holdbarhed. Laget beskytter mod fugt, varme og mekanisk pres – elementer som mælkesyrebakterierne udsættes for under fremstilling, transport og opbevaring på apoteket eller hjemme.
Mælkesyrebakterier findes naturligt i din mave og dine tarme, og spiser du dagligt mælkeprodukter og fermenterede grøntsager, får du også tilført mælkesyrebakterier. Alligevel kan der være behov for et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier. Her er DUOLAC et stærkt supplement i hverdagen. DUOLAC har udviklet en serie på fem produkter med mælkesyrebakterier som dagligt kosttilskud. Hvert enkelt produkt har en unik sammensætning af mælkesyrebakterier, der passer til forskellige faser i livet.  
Der kan være perioder i livet, hvor du kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Måske er du bare i en periode, hvor du ønsker at styrke dit immunforsvar lidt ekstra. Måske tager du antibiotika, der kan påvirke balancen af mælkesyrebakterier negativt. Måske har du brug for et ekstra tilskud af mælkesyrebakterier, hvis du skal ud og rejse. Du kan også tage mælkesyrebakterier med biotin, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. DUOLAC har udviklet en serie på fem produkter med mælkesyrebakterier til specielle behov. Hvert enkelt produkt har en unik sammensætning af mælkesyrebakterier, der passer til specifikke behov.