Shop Online

DUOLAC mælkesyrebakterier kan købes her, ved vores online samarbejdspartnere. Bemærk at flere af vores produkter fås i forskellige størrelser. Du kan også vælge at besøge dit lokale Apotek, og få yderligere råd og vejledning samt hjælp til købet.

Velkommen til DUOLAC familien.

+DUOLAC dobbelt coating

Når du vælger et dagligt tilskud fra DUOLAC har vi sørget for at beskytte mælkesyrebakterier på optimal vis, for at maksimere antallet af levende DUOLAC mælkesyrebakterier, som ankommer i tarmsystemet. Vores patenterede dobbelt coating teknologi sikrer at mælkesyrebakterierne bedst muligt kan støtte dit tarmsystem. Mælkesyrebakterier, der indtages som kosttilskud, bliver eksponeret for en række påvirkninger på deres vej gennem dit system. Det er derfor vigtigt, at de bliver beskyttet, inden du indtager dem, så de når levende frem til dit tarmsystem. Her kommer vores unikke DUOLAC dobbelt coating ind i billedet:

 

1. lag: Inderst er vores mælkesyrebakterier beskyttet af en pH-udløst matrix af proteiner og peptider. Trods mødet med galdesyren i maven slipper det inderste lag først sit tag præcist i ileum og kolon, når pH-værdien når 7. De potente mælkesyrebakterier slippes fri fremme ved målet, hvor de nu kan formere sig og kolonisere.

2. lag: Andet lag bestående af en polysakkarid-matrix sikrer mælkesyrebakterierne en længere holdbarhed. Laget beskytter mod fugt, varme og mekanisk pres – elementer som mælkesyrebakterierne udsættes for under fremstilling, transport og opbevaring på apoteket eller hjemme.

+Mælkesyrebakterier til din hverdag

Mælkesyrebakterier findes naturligt i din mave og dine tarme, og spiser du dagligt mælkeprodukter og fermenterede grøntsager, får du også tilført mælkesyrebakterier. Alligevel kan der være behov for et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier. Her er DUOLAC et stærkt supplement i hverdagen. DUOLAC har udviklet en serie på fem produkter med mælkesyrebakterier som dagligt kosttilskud. Hvert enkelt produkt har en unik sammensætning af mælkesyrebakterier, der passer til forskellige faser i livet.

 

+Ved specielle behov

Der kan være perioder i livet, hvor du kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Måske er du bare i en periode, hvor du ønsker at styrke dit immunforsvar lidt ekstra. Måske tager du antibiotika, der kan påvirke balancen af mælkesyrebakterier negativt. Måske har du brug for et ekstra tilskud af mælkesyrebakterier, hvis du skal ud og rejse. Du kan også tage mælkesyrebakterier med biotin, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. DUOLAC har udviklet en serie på fem produkter med mælkesyrebakterier til specielle behov. Hvert enkelt produkt har en unik sammensætning af mælkesyrebakterier, der passer til specifikke behov.

 

DUOLAC®
DAGLIG BØRN+ D 30 stk.