Om Cell Biotech

Din specialist i mælkesyrebakterier

Cell Biotech, som står bag Duolac, er specialist i mælkesyrebakterier. Vi er pionerer og har forsket i mælkesyrebakterier siden 1995. Vi har vores egen udviklingsafdeling, hvor vores team af mikrobiologer konstant arbejder på at forfine teknologien og udvikle nye avancerede produktionsmetoder. 

Mennesker har over 50 mia. bakterier i tarmene og sammensætningen af bakterier varierer fra person til person. Derfor kræver det stor viden og knowhow at finde frem til de rette sammensætninger af mælkesyrebakterier. Som noget helt unikt, så følger vi produktet hele vejen igennem. Fra udvælgelse og fermentering af mælkesyrebakteriestammerne og lige til at mælkesyrebakterierne ligger i din mave.

Med Duolac får du en serie af produkter med mælkesyrebakterier, der dækker hele familiens behov.

Alle otte produkter i serien er baseret på banebrydende teknologi og lang tids egen forskning inden for mælkesyrebakterier.

Skal du tage et kosttilskud med mælkesyrebakterier? Vi har udviklet produkter til hele familien og til mange behov – både til daglig brug, der understøtter dig i hverdagen, og lejlighedsvis til de perioder, hvor du har brug for lidt ekstra.

Godt at vide: når du køber kosttilskud med mælkesyrebakterier, så vil du på produktets emballage se at indholdet af mælkesyrebakterier er angivet i milliarder. Dette udtrykker ”CFU”, som står for ”Colony Forming Units”. Dette udtrykker mængden af levende og aktive mikroorganismer pr. daglig dosis.