Køb af mælkesyrebakterier

Der findes mange typer af mælkesyrebakterier, alle med lange navne – og det kan være svært at finde ud af hvad forskellen er. Helt grundlæggende er det slægterne Bifidobacterium og Lactobacillus, som udgør hovedparten af de mange mælkesyrebakteriestammer, som anvendes i kosttilskud. Når du vælger mellem forskellige kosttilskud med mælkesyrebakterier, er det især vigtigt at kigge på disse ting, som kan have betydning for dit udbytte.

Fire vigtige ting, når du vælger kosttilskud med mælkesyrebakterier

1. Kig efter den mængde mælkesyrebakterier, som passer til dig
I perioder med særlige behov kan der være brug for en ekstra høj mængde mælkesyrebakterier. På emballagen finder du en angivelse af mængden af levende og aktive mælkesyrebakterier pr. daglig dosis. Jo flere aktive mælkebakterierne kosttilskuddet indeholder, desto flere vil overleve påvirkningen fra galde og mavesyre på turen ned til tarmsystemet – og dermed bidrage til en god balance i dit tarmsystem.

2. Gå efter et mælkesyrebakterieprodukt med stor diversitet

Et sundt tarmsystem indeholder rigelige mængder af forskellige typer levende mælkesyrebakterier. Når du vil supplere med ekstra mælkesyrebakterier, er det på samme måde vigtigt at kigge efter kosttilskud med et optimalt og afbalanceret mix af forskellige mælkesyrebakteriestammer, som er sammensat med høj diversitet. Diversitet og samarbejde er vigtigt – også når det gælder mælkesyrebakteriestammer.

YouTube video: Duolac mælkesyrebakterier – sådan vælger du.

3. Læs på emballagen

På alle Duolacs produkter kan du på emballagen se, hvordan mælkesyrebakteriestammerne er sammensat. Dette giver dig nyttig viden om, hvorvidt produktet passer til dine behov.

4. Køb mælkesyrebakterier på apoteket

Duolac finder du på Apoteket samt på apopro.dk, webapoteket.dk, med24.dk, dinapoteker.dk, apoteket-online.dk og på apotekeren.dk. Er du i tvivl om hvorvidt hvad der passer bedst til lige netop dig, så spørg personalet på Apoteket eller på hjemmesidernes chat.

Hvis du vil vide præcis hvilket probiotika produkt fra DUOLAC der passer bedst til dit behov, anbefaler vi, at du læser mere om vores mælkesyreprodukter, søger vejledning på dit lokale apotek – eller hvis du ønsker en helt personaliseret løsning; får taget en test af dit mikrobiom, der bl.a. kan vise dig præcis hvilke bakterier du mangler eller har meget få af.